Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

payback

Av Linda - 25 juni 2008 11:44

kom precis hem från försäkringskassan. jag vet att jag inte borde få förhoppningar innan jag vet säkert. men tydligen har jag inte fått tre eller fyra bostadstillägg utbetalda, vilket är ganska mycket pengar. han jag pratade med var väldigt tillmötesgående, det var riktigt förvånande måste jag säga. annars brukar det vara sura tanter med permanent och snörpt mun.

han kände igen det fel i mina uppgifter som gjort att pengarna inte blivit utskickade, så det borde inte vara några problem. jag trodde att sambons inkomst skulle gälla periodvis (våren och hösten), men det är istället per månad. det är riktigt bra, även fast han sommarjobbar ska jag få det högre bidraget de månader han inte jobbar.


måste jag säga att otroligt mycket strömmar i skallen nu? resa till blekinge för att träffa sambons släkt och vänner, puckos kastrering, nya gardiner, nästa tatuering osv osv.

måste försöka lägga band på mig tills vi vet, men det är inte lätt!


fick nyligen veta att mamma hittat på min blogg med. jag trodde inte ens hon visste att jag hade en. lite kul är det :) *vinkar*


idag känns som en bra dag, även innan jag var på försäkringskassan. tog mig upp 7, gick morgonpromenad med moa som är här denna vecka. åt frukost, duschade och åkte sen iväg för att göra ärenden. snart lunch och därefter en liten tupplur tror jag.

jag mår mycket bättre när jag går upp tidigt och kanske sover en stund på dagen, än när jag sover länge och får alla mattider och sånt rubbade. målet är att inte sova alls på dagarna, men tills jag kommer ända dit tillåter jag mig att vila. måste inte sova heller, kan ligga och lösa korsord och tokgosa med missarna också :)


idag är heller ingen vanlig dag. en viss dennis fyller år. grattis baby!

 
 
Ingen bild

Elin

25 juni 2008 19:32

Hej! Trevligt med tillmötesgående personal på försäkringskassan, precis som du skrev så tillhör inte det vanligheten =)
oh, när du skriver om nya gardiner så blir jag med sugen på att skaffa nya, har tröttnat på dom jag har... och en ny tatuering har jag suktat efter ett tag samt att jag vill fixa till den ena som jag har lyckats bränna på en festival =/ hoppas att det går bra med alla dina tankar och planer =)

 
Ingen bild

Mamma Nettan

25 juni 2008 19:48

Mamma vinkar tebax :-)

Kram gumman,älskar dig

 
Bimbo Boy

Bimbo Boy

25 juni 2008 23:37

Aaaw, inte ska väl jag ;) *rodnar* Tack! Hoppas du får dina pengar och att vi ses på lördag! ;) Puss.

http://www.bimboboy.com/blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 20 november 2012 17:00

Ny vecka, nya tag? Jag försöker. Men gravidbullen är i vägen vad jag än ska göra. Ta på sig strumpor till exempel. Det måste verkligen se lika jobbigt ut som det är för häromdagen frågade sambon om han skulle hjälpa mig. Men vad fan, lite värdighet...

Av Linda - 13 november 2012 16:03

Idag har varit en helt okej dag. Det går så otroligt upp och ner med måendet just nu så jag är glad för det lilla. Fick tid över på tvätttiden idag så vi har tvättat lite minityrkläder. Bakat kärleksmums tills en vän till sambon kom förbi, resten är ...

Av Linda - 4 november 2012 16:38

Känslan när hela ens inre skriker "Du har gjort ett misstag!". ...

Av Linda - 4 november 2012 11:38

Tuff dag. Allt känns bajs och blä. Ångest från varje por.

Av Linda - 31 oktober 2012 11:38

Flytten är över. Dock har jag varit megaförkyld ända sedan vi anlände. Frossa, värmevallningar, hosta tills kräkningar, snorig. Ja, ni fattar. Dessutom kan jag inte gå utanför dörren pga smärtor i nedre rygg. Ischias troligtvis. Ska träffa min nya ba...

Ovido - Quiz & Flashcards